Ofyr tabl'o tafelgrill
Ofyr tabl'o tafelgrill
0 Review | Review toevoegen
Ofyr tabl'o tafelgrill
€ 379,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
OFYR Tabl'o

Ideaal en vernieuwend, de OFYR Tabl’O is de ideale tafelgrill voor het koken van maaltijden voor 1-6 personen. Vervaardigd van zwart staal en steunend op een hittebestendig bord. De OFYR Quickstarter wordt meegeleverd bij aanschaf van de Tabl’o. Hierdoor kunt u binnen 15/20 minuten gebruik maken van de Tabl’o.

Regelbare circulatie

Door de meegeleverde handige tool van OFYR kan de luchtcirculatie worden geregeld. De ventilatieopeningen kunnen geopend of gesloten worden door aan de binnenste container te draaien. Zo kan de warmte volledig naar wens worden aangepast. De bakplaat kan aan beide zijden worden gebruikt, met motief of zonder behoort tot de mogelijkheden.

Ideaal met coconut briquettes

Wij raden aan om gebruik te maken van kokosbriketten. Deze bijzonder efficiënte briketten geven veel hitte af, branden lang (2-3 uur) en zorgen voor minder rookontwikkeling, stankoverlast en afval. Ze zijn compact en 100% duurzaam, gemaakt van het restafval van kokosnoten. In combinatie met de OFYR Quick Starter is de Tabl’O in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Let op! Door stralingswarmte adviseren wij om de ondergrond goed te beschermen om beschadiging te voorkomen.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.